hits

Er jeg virkelig et forbilde?

I helgen var det NM i bryting for ungdom og junior. Jeg tok turen til Tønsberg for å se på. Her var det mange flinke talenter som er på vei opp. Det gror godt i brytemiljøet i Norge.


Foto: Vårin Utne 


Foto: Vårin Utne 


Foto: Vårin Utne 

 

For meg er det viktig å ta seg tid og være til stede på stevner. Bruke litt tid på de yngre utøverne som ser opp til meg og kanskje snart skal ta meg igjen ;) Det er min måte å gi noe tilbake til sporten, samtidig som det også gir meg mye glede og inspirasjon. Det er noen gang litt vanskelig å forstå at jeg er et forbilde for mange små. 

Under idrettsgallaen i år ble jeg tildelt hele tre priser. Den jeg kanskje setter aller høyest er forbilde prisen. Det er noe jeg har jobbet for, men ikke minst må jobbe videre med!
Norge er en liten brytenasjon i verden, men med få resurser har vi skapt bedre resultater de siste 4 årene enn på mange år. Nå ser vi at det er mulig. Jeg håper at bronsemedaljen fra Rio skal få det norske folk til å få opp øynene sine for denne sinnsykt rå sporten. 

I klubbene er det viktig og ta vare på alle uansett om de vil konkurrere eller ikke, der kan de føle seg trygg og velkomne.

Bryting er en sport for alle !

Så til sist må jeg gratulere alle medalje vinnere fra helga! 

 

2 kommentarer

Rart med det men mange blir nok litt"starsruck" av deg på stevner. Våger kanskje ikke ta kontakt. Sikkert jeg selv også. Det at du viser interesse betyr alt for de unge!! Det viser at du bryr deg, at de kan bli gode de også ,at noen bryr seg. Noen tar kontakt mens andre blir gla og inspirert når du gjør det. Trolig også nok bare å møte opp.

Gøy når du deltar i annet også- på TV div. Mvh stevnelegen. Lykke til videre. Jeg vokste opp i Rælingen på 60- tallet i eikeliveien.

Stig har vært mange ganger på Fauske på samlinger, stevner etc. Han har alltid tid og dra innom å hilse på de yngre utøverne slå av en prat, bilder mm.

Stig er utvilsomt et forbilde for mange innenfor bryting, men burde være det innenfor andre idretter også. Dønn seriøs, hardt arbeidene over mange år.

Stå på Stig:)

Skriv en ny kommentar