OL Tokyo 2020

...Det er lenge til.

Fortsatt suger jeg på bronsjekaramellen fra Rio, kjenner hvordan den har gitt meg ytterligere motivasjon for satsning i 4 nye år. Så er det mye som må på plass for at prosjektet er gjennomførbart, og i de siste månedene har dette vært fokus.

 

Team Berge er i dag ett knippe dedikerte mennesker jeg har hatt stor tillit til. Selv i toppidretten er man avhengig av frivillighet, folk som brenner for en sak og finner reisen mot nye mål som kanskje mer interessant enn selve toppen. Å se hvordan brikkene faller på plass for en ny langsiktig OL- satsning gir meg ytterligere boost! Bloggen gir meg mulighet til å dele litt av reisen, den vil du også finne på min nye hjemmeside http://www.stigandreberge.no . Her finner du også litt om historien så langt. Jeg vil i bloggen min skrive om ting jeg er opptatt av, ulike synspunkter, treningstips, litt inside fra miljøet osv. 

OL Tokyo 2020 er mitt langsiktige mål. Dette er så langt unna at flere delmål må på plass før vi kan snakke OL. Det er ikke en turnering du melder deg på, det er kun få sjanser du får til å kvalifisere deg. Lykkes man ikke her , så blir du hjemme!  Alle deltagerne i OL er potensielle gullvinnere, nivået er skyhøyt!

Treningen er for fullt i gang og første samling med landslaget var i Finland i slutten av Januar. Akkurat nå har jeg en sparringspartner fra Georgia hei i en måned.
 

Første delmål er VM i Frankrike som er i August, eller må komme meg helskinnet fra bryllupet i som er i Juli ;)

Kort og godt, jeg er i gang igjen !

 


 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits